CrmJump - Smart and simple

Lehet egy informatikai megoldás egyszerre okos és egyszerű?
Meggyőződésünk, hogy igen.
Szeretnénk ezt Neked is megmutatni!

 • Hogyan tud egy weboldal termelni? Természetesen úgy, hogy a weboldalra érkező látogatókból valódi érdeklődőt generál. Az érdeklődők egy része pedig a vásárlód lesz. A vásárlók egy részéből pedig visszatérő vásárló, akik egy része megveszi az emelt szintű termékedet, szolgáltatásodat is. És itt elsősorban természetesen nem webáruházra gondolok, hanem a klasszikus értékesítés támogatására.
  Hazánkban a legtöbb szervezet "névjegykártya" típusú weboldallal rendelkezik. A mi ajánlatunk egy érdelődőket, vevőket és visszatérő vevőket "termelő" weboldal.
  További információk
 • Létrehoztuk az e-FOKI szoftvert, amellyel egyetlen rendszerben tudod kezelni valamennyi ügyviteli folyamatodat. Támogatja a papír alapú és az elektronikus ügyiratok, iratok kezelését egyaránt. Az e-FOKI minden szempontból megfelel az iratkezeléssel kapcsolatos jogszabályi előírásoknak
  És az e-FOKI sokkal több, mint csak iratkezelés. Egy komplex vállalatirányítási megoldás szerződés nyilvántartással, papír alapú vagy elektronikus vevő számlákkal, szállító számlákkal, pénztár és bank kezeléssel, ügyfélszolgálati modullal és iparág-specifikus szakmai alrendszerekkel.
  További információk
 • Kérdezz vevőidtől és attól is, aki nem lett a vásárlód. A Xisible egy érintőképernyős állvány. Üzleted kijárata közelében javasoljuk elhelyezni, így mindenki válaszolhat a kérdéseidre, aki távozik az üzletedből.
  Hogy mit kérdezz? Amire valóban kíváncsi vagy. Ez lehet akár egyetlen kérdés, a tipikus "Elégedett volt a szolgáltatásunkkal?", de akár részletes közvélemény kutatást is végezhetsz több egymást követő célzott kérdéssel. A Xisible tartalmaz egy mozgásérzékelőt. Amikor nincs senki a közelében, céged logóját jeleníti meg, de akár egy aktuális akciót is népszerűsíthetsz rajta.
  További információk